Over La Luna

La Luna betekent de maan. De maan staat voor vrouwelijkheid, de zachte kant, voor emotie, gevoel en voor transformatie. Dat is waar het in mijn praktijk over gaat. De verandering (van emotie of overtuiging) die je weer in contact brengt met jezelf, met je kracht, met je zijn. De verandering die je weer heel maakt. Heel als de krachtige volle maan.

Als mediumtherapeut en kindertolk begeleid ik volwassenen en kinderen die op de een of andere manier worstelen met iets in hun leven, bewust of onbewust. De oorzaken hiervoor zijn uiteenlopend van aard. Het doel van de begeleiding is mensen te helen en verlichting te brengen, zodanig dat ze weer in hun eigen kracht komen te staan en het leven weer in eigen hand kunnen nemen.

Diane Stinissen

Al op jonge leeftijd werd mij duidelijk dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde dan dat mijn omgeving mij wilde laten geloven. Ik voelde de stemmingen, gevoelens van anderen haarfijn aan. Wist "dingen" die ik niet kon weten en werd geboren met eczeem.

Tijdens de zwangerschap van mijn oudste werden onderdrukte gevoelens en herinneringen langzaam wakker. Ik kon maar niet begrijpen waarom ik mij voelde zoals ik me voelde. Waar kwam de boosheid en verdriet vandaan, de onrust?
Na de geboorte van mijn zoon werd dit alleen maar sterker en sterker. Het werd mij duidelijk: ik had een opdracht!  Wat zit er in mij dat gezien wil worden en gespiegeld wordt door mijn kind.

Dit werd het begin van mijn zoektocht naar mijn ware Zelf. En zie hier mijn missie: Als kindertolk en mediumtherapeut help ik je je te ontdoen van alles wat jou ervan weerhoudt om jezelf te zijn! Het heeft mij ver gebracht en dat wens ik jou ook.